IMG_6687 Opleiding Train de trainer: Belbin Team Toppers

Een tweedaagse opleiding tot trainer van de Belbin Team Toppers met licentie. De opleiding bestaat uit de Masterclasses `Belbin Teamrollen` en `Belbin Team Toppers `. Deelname aan beide dagen geeft recht op de licentie Trainer Belbin Team Toppers en vermelding op de website als bevoegd trainer.

De opleiding tot trainer Belbin Team Toppers bevat alles wat een docent/teamleider nodig heeft om met de Belbin Teamrollen aan de slag te gaan binnen de groep (team) en goed te kunnen instrueren, begeleiden, motiveren en inspireren. Maar ook om doeltreffend met het unieke materiaal te werken. Het accent ligt zowel op de eigen kwaliteiten en talenten alsmede op het effectief inzetten van dit model in de klas/praktijk.

De eerste dag ` Masterclass Belbin Teamrollen` richt zich op de achtergronden van het Belbin teamrolmodel en de eigen persoonlijke teamkwaliteiten, inclusief een persoonlijk Interplace rapport.

De tweede dag `Masterclass Belbin Team Toppers` richt zich op het onderwijsmateriaal en het lesprogramma voor kinderen en jongeren. Inclusief handleiding, werkvormen, testkaarten, het Talenten Spel, oefeningen, spelen en werkbladen.

Let op: de opleidingen/studiedagen van Instituut Kind in Beeld worden nu ook door De Rolf Groep aangeboden. Bij aanmelding en betaling van een meerdaagse opleiding moeten alle dagen gevolgd worden op dezelfde locatie.

Beide dagen zijn ook los te volgen voor de prijs van € 495,- per dag..

registerleraar.nl_Wij zijn geregistreerd bij CRKBO. Al onze opleidingen zijn btw vrijgesteld..
De opleiding tot trainer van de Trainer Belbin TeamToppers is opgenomen in het REGISTERLERAAR voor 16 RU.
.

Data: Meld u aan via onderstaand aanmeldformulier, dan nemen wij contact met u op over beschikbare data.
2-daagse Belbin Team Toppers opleiding     ISBN/EAN        9504378318336
Tijd:  10.00 – 16.00 uur  
Prijs: € 895,-


Inclusief:
-Het Team Toppers materiaal (uitgeverij Pica) t.w.v. €115,- met handleiding, boek, testkaarten, Talenten Spel.
-Persoonlijk 360* feedback Interplace rapport met de eigen teamrol(len)en bijbehorende capaciteiten/talenten.
-Werkmap
-Lunch, koffie/thee.
Amsterdamse Lerarenbeurs Deze eenmalige beurs (te gebruiken voor al onze opleidingen) is de komende vier jaar beschikbaar voor alle leraren werkzaam in Amsterdam en bedraagt maximaal € 2.000,- per persoon. Meer informatie: