IMG_6687 Opleiding Trainer Belbin Team Toppers

De opleiding tot trainer Belbin Team Toppers bevat alles wat een docent/teamleider nodig heeft om met de Belbin Teamrollen aan de slag te gaan binnen de groep (team) en goed te kunnen instrueren, begeleiden, motiveren en inspireren. Maar ook om doeltreffend met het unieke materiaal te werken. Het accent ligt zowel op de eigen kwaliteiten en talenten alsmede op het effectief inzetten van dit model in de klas/praktijk.

De eerste dag leer je het beroemde sociaal-psychologische model van Belbin kennen. Je krijgt inzicht in de achtergronden en inhoud van Belbin en zijn negen teamrollen. Je leert hoe je de online Belbin tests kunt gebruiken bij het maken van analyses van personen en teams.

De tweede dag richt zich op de Team Toppers Methodiek voor je eigen klas of praktijk. Je leert de inhoud van deze unieke speciaal voor het onderwijs ontwikkelde methode kennen. Je leert hoe de vele werkvormen, oefeningen, spellen, verhalen en bijbehorende werkbladen direct praktisch kunt toepassen.

Let op: De Team Toppers Methodiek is sinds 2022 eigendom van Belbin Nederland. Voor contact kunt u mailen naar: teamtoppers@belbin.nl
De opleiding Trainer Belbin Team Toppers wordt georganiseerd door Belbin Nederland. Voor data, prijzen en meer informatie, gaat u naar: de website TeamToppers.nl   .