IMG_6687 Opleiding Train de trainer: Belbin Team Toppers

Een tweedaagse opleiding tot trainer van de Belbin Team Toppers met licentie. De opleiding bestaat uit de Masterclasses `Belbin Teamrollen` en `Belbin Team Toppers `. Deelname aan beide dagen geeft recht op de licentie Trainer Belbin Team Toppers en vermelding op de website als bevoegd trainer.

De opleiding tot trainer Belbin Team Toppers bevat alles wat een docent/teamleider nodig heeft om met de Belbin Teamrollen aan de slag te gaan binnen de groep (team) en goed te kunnen instrueren, begeleiden, motiveren en inspireren. Maar ook om doeltreffend met het unieke materiaal te werken. Het accent ligt zowel op de eigen kwaliteiten en talenten alsmede op het effectief inzetten van dit model in de klas/praktijk.

De eerste dag ` Masterclass Belbin Teamrollen` richt zich op de achtergronden van het Belbin teamrolmodel en de eigen persoonlijke teamkwaliteiten, inclusief een persoonlijk Interplace rapport.

De tweede dag `Masterclass Belbin Team Toppers` richt zich op het onderwijsmateriaal en het lesprogramma voor kinderen en jongeren. Inclusief handleiding, werkvormen, testkaarten, het Talenten Spel, oefeningen, spelen en werkbladen.

Let op: Beide dagen zijn ook los te volgen voor de prijs van € 495,- per dag..

registerleraar.nl_Wij zijn geregistreerd bij CRKBO. Al onze opleidingen zijn btw vrijgesteld..
De opleiding tot trainer van de Trainer Belbin TeamToppers is opgenomen in het REGISTERLERAAR voor 16 RU.
.

Data keuze: 16 en 17 januari 2018 in Alkmaar
16 en 17 mei 2018 in Alkmaar
Alkmaar
Locatie:
  Alkmaar
Tijd:  10.00 – 16.00 uur  
Prijs: € 895,-


Inclusief:
-Het Team Toppers materiaal (uitgeverij Pica) t.w.v. €115,- met handleiding, boek, testkaarten, Talenten Spel.
-Persoonlijk 360* feedback Interplace rapport met de eigen teamrol(len)en bijbehorende capaciteiten/talenten.
-Werkmap
-Lunch, koffie/thee.

Per 1 september 2017 heeft Instituut Kind in Beeld de organisatie van al haar educatie overgedragen aan OinO-Advies, onderdeel van De Rolf groep, te Ochten. In de praktijk betekent dit dat uw aanmelding/aanvraag door OinO-Advies zowel administratief als organisatorisch zal worden afgehandeld. Inhoudelijk blijft de kwaliteit van onze educatie zoals u van ons gewend bent. We zijn blij met deze bundeling van krachten waardoor het visueel leren en werken een breder draagvlak krijgt binnen het onderwijs.

Aanmelden 16 en 17 januari 2018  in Alkmaar
Aanmelden 16 en 17 mei 2018  in Alkmaar

Amsterdamse Lerarenbeurs Deze eenmalige beurs (te gebruiken voor al onze opleidingen) is de komende vier jaar beschikbaar voor alle leraren werkzaam in Amsterdam en bedraagt maximaal € 2.000,- per persoon. Meer informatie: