Masterclass  Belbin Teamrollen

Een dag rondom het Belbin Teamrolmodel voor iedereen die meer uit zichzelf en zijn team wil halen.IMG_7936

Aan de orde komen de historie, achtergronden en theorie van de Belbin teamrollen. Door middel van effectieve groepsspelen en oefeningen gaat de theorie leven en krijg je inzicht in de eigen en de teamprocessen. Door te doen en te ervaren ontstaat inzicht in de eigen kwaliteiten en talenten en die van de ander. Zo groeit het respect voor elkaars bijdragen.

Een zinvolle, praktische, maar vooral ook leuke, dag om grondig kennis te maken met de Belbin Teamrollen. Zeer geschikt binnen bestaande teams om effectiever en bewuster samen te (gaan)werken. maar ook aan individuele deelnemers geeft deze dag praktische handvatten om grip te krijgen op je talenten, valkuilen en je effectieve bijdrage aan een team.

Let op: Deze dag is onderdeel van de tweedaagse opleiding tot Trainer Belbin Team Toppers.

 Data: 16 januari 2018 in Alkmaar
16 mei 2018 in Alkmaar
Locatie:  Almaar
Tijd:  10.00 – 16.00 uur
Prijs:  € 495,-   Al onze opleidingen zijn btw vrijgesteld.crkbo

Inclusief:
– persoonlijk 360* feedback zelfperceptie Interplace rapport  met inzicht in de eigen teamrol(len) en bijbehorende capaciteiten en talenten.
– werkmap
– certificaat van deelneming met evt. vermelding studiepunten
– lunch, koffie/ thee

Per 1 september 2017 heeft Instituut Kind in Beeld de organisatie van al haar educatie overgedragen aan OinO-Advies, onderdeel van De Rolf groep, te Ochten. In de praktijk betekent dit dat uw aanmelding/aanvraag door OinO-Advies zowel administratief als organisatorisch zal worden afgehandeld. Inhoudelijk blijft de kwaliteit van onze educatie zoals u van ons gewend bent. We zijn blij met deze bundeling van krachten waardoor het visueel leren en werken een breder draagvlak krijgt binnen het onderwijs.


Aanmelden voor de cursus van 16 januari 2018 in Alkmaar
Aanmelden voor de cursus van 16 mei 2018  in Alkmaar


Deze Masterclass dag is ook op locatie aan te vragen middels offerte. T: 0224 – 540 290